Fredagsfund #61: Klassikere fra Lauritz.com

Det er den sidste fredag i oktober, og det skal markeres med en dugfrisk omgang fredagsfund! På Lauritz.com er der lige nu flere gode muligheder for at få fingrene i et par vaskeægte møbelklassikere, og du kan derfor finde stole fra prominente herrer som Arne Jacobsen og Børge Mogensen lige her! Det er stole, som langt de fleste sidder godt i, og så er de unægteligt flotte at kigge på. Det synes jeg i hvert fald, og det er jeg næppe ene om, nu hvor stolene har været uafbrudt i produktion i over 50 år.

Arne Jacobsen Myren stole

myren-stol

Der findes to typer af mennesker i denne verden: De, der synes, at Arne Jacobsens klassiske Myren stole skal være med modellen med tre ben, og de, der slet ikke er i tvivl om, at selvsamme stol skal have fire ben. Personligt er jeg af den overbevisning, at den stol skal være den trebenede udgave, og hvis du også er af det, så du kan du glæde dig over, at der et fornemt sæt til salg hos Lauritz.com lige pt. De fire stole er vurderet til 2500 kr. og auktionen løber til og med d. 3/11 kl. 19.27!

Du kan byde på Arne Jacobsen Myren stolene ved at klikke hér. 

Børge Mogensen J39 stole

j39

Børge Mogensen, der ville have fyldt 100 år i år, designede J39 stolene i 1947. Dengang var hr. Mogensen chef for FDB Møblers udviklingsafdeling, og målet var at designe en stol der skulle være for hele Danmark. Af samme årsag fik stolen kælenavnet “Folkestolen”. De fire stole, der her er på auktion, er vurderet til 2000 kr. og befinder sig hos Lauritz.com’s filial i Næstved. Bemærk: Auktionen slutter fredag d. 31/10 kl. 19.12, så hvis du kan lide hvad du ser, skal du være hurtig til at lægge et bud!

Du kan byde på Børge Mogensen J39 stolene ved at klikke hér.

FØLG DETYDRE.DK PÅ FACEBOOK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *