Fredagsfund #60: Kom til lagersalg hos by nord

Vi tyvstarter med ugens udgave af fredagsfund, for du har igen muligheden for at gøre de gode fund helt selv! Når loppemarkedssæsonen så småt er ved at være ovre, så kommer efterårets lagersalg nemlig som en ven i nøden. I den kommende weekend er by nord copenhagen vært for et lagersalg i Tilst ved Aarhus, og hvis du ikke har besluttet dig for hvad din weekend skal byde på, så får du i hvert fald et kvalificeret bud her.

Danske by nord har længe gjort sig positivt bemærket med deres serie af kvalitetstekstiler i form af bl.a. puder, sengetøj, tæpper med udgangspunket i frasen “hvor design møder naturen”. Det ses tydeligt på produkterne, hvor blød bomuld møder print af alt fra isbjørne til islandske heste. Det er en kærkommen gave til de farveforskrækkede hjem, og jeg kan godt anbefale at lægge vejen forbi Instagram og søge på #bynord, for at få en fornemmelse af hvordan produkterne tager sig ud i helt almindelige menneskers stuer!bynord-sengetoejby-nord-sengetoej

Praktisk information

By nord har påforhånd oplyst, at der vil være mellem 50-80% rabat at spare på en lang række af de populære produkter. Som det hør og bør, er der ikke oplyst præcis hvilke ting du kan regne med at finde, men mon ikke der vil være flere gode ting. Lagersalget finder sted hos Dansk Factory Outlet, og de hører hjemme på adressen Anelystparken 13, 8381 Tilst. Parkering burde derfor ikke blive et problem, men tænk alligevel over hvor du parkerer bilen, for der er en del trafik i området. Den klassiske problemstilling ved et lagersalg er ofte hvordan man kan slippe til at betale for sine varer. Der har by nord dog helgarderet sig, og du kan derfor både betale med kontanter, dankort og Mobile Pay!

Torsdag d. 23. oktober: Kl. 10.00 – 18.00
Fredag d. 24. oktober: Kl. 10.00 – 18.00
Lørdag d. 25. oktober: Kl. 10.00 – 16.00

bynord-viskestykker

Sådan finder du vej

Tilbage er der kun at sige: Rigtig god shoppelyst! Hvis du gerne vil se hvem af dine venner, der også kigger forbi lagersalget, så kan du finde den officielle Facebook begivenhed for by nord lagersalget ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *