Fredagsfund #57: Spar 15% hos Høgh Interieur

Høgh Interieur i Aalborg kan i disse dage fejre deres 11 års fødselsdag – og det skal fejres med 15% rabat lørdag d. 4. oktober mellem kl. 8 og 23.00. Der er 15% på mere eller mindre hele sortimentet, og vi har i indlægget her været en tur rundt i Høgh Interieurs sortiment, og fundet et par af vores favoritter frem. I bunden af dette indlæg kan du se hvordan du får rabatten!

Ferm Living

fermliving1

Ferm Livings nyeste kollektion rummer et væld af flotte og farverige designs. Se bare puderne, hvor forskellige geometriske figurer bliver mixet med en af tidens hotte farver, koboltblå, og de evigt populære pastelfarver.

Du kan se udvalget af Ferm Living hos Høgh Interieur ved at klikke hér. 

Piet Hein Gruk

phlampe3Piet Hein Gruk plakaterne er muligvis det bedste bevis på, at det ér muligt at have noget dekorativt og samtidigt eftertænksomt hængende på væggen. Tag fx et kig på plakaterne “Sundhedsråd” og “Hvad må folk tro” plakaterne, hvis budskaber er spot on den dag i dag.

Du kan se hele udvalget af Piet Hein Gruk hos Høgh Interieur ved at klikke hér.

Sådan får du rabatten

Besøg Høgh Interieurs webshop, og indtast rabatkoden “tillykke15” når du kommer til step 5/Betalingsinformation. Husk at trykke på “Anvend rabatkode”, så bliver de 15% automatisk fratrukket din bestilling.

Din bestilling kan afhentes gratis enten hos Høgh Interieur i enten Hjørring eller Aalborg, ellers koster fragten 50 kr. for alle bestillinger under 600. Ved bestillinger over 600 kr. er der gratis fragt!

Del tilbuddet med dine venner!

Tryk på “Synes godt om”-knappen i bunden af ditte indlæg, så deler du automatisk indlægget med dine venner på Facebook. Rigtig god shoppelyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *