Fredagsfund #5: Jieldé lampe & Mogens Lassen Kubus stage

Fredag er efterhånden blevet ensbetydende med fredagsfund. Vi har været en tur  forbi Lauritz.com og fundet en række fine sager, som kan blive dine, hvis du er hurtig på tasterne.  Fredagens første fund er en Jieldé leddelt lampe – og læs med her, hvis du vil se, hvad vi ellers har fundet frem.

Jean Louis Domecq: Jieldé Lyon lampe

jielde

Ovenstående lampe er designet af franskmanden Jean Louis Domecq og er formgivet i 1950’erne. Lampen er ca. 180 cm høj og er udført i aluminium og stål. Jieldé lamperne er blevet ret populære herhjemme og kunne være et alternativt til Arne Jacobsens standerlamper. Jeg er personlig meget begejstret for den patinering, som lamper af denne type får. Skulle en hvid- eller sortlakeret lampe få en “ridse i lakken” vil man ærgre sig, hvor det ved denne type af lampe, blot falder ind under patineringen. Lampen er vurderet til 3000 kr. og auktionen slutter d. 7/10-2013 kl. 9.15.

Byd på Jieldé lampen ved at klikke hér.

Mogens Lassen Kubus stage og Kay Bojesen knive

kaybojesen

Jeg kan ikke helt gennemskue hvorfor Lauritz.com synes, at dette sæt skal sælges sammen.  Jeg synes, at tingene hver for sig er mindst lige så sjove, men med en vurdering på 800 kr. er det bestemt muligt at gøre en god handel her. Mogens Lassens Kubus stage behøver nok ikke nogen nærmere introduktion, hvor det på behørig vis bør nævnes, at Kay Bojesen knivene er udført i stål og teaktræ. De er intet mindre end perfekte til søndagsbordet, når familien er samlet og smørret alligevel skal fordeles på brødet.

Byd på Mogen Lassen Kubus stagen og Kay Bojesen knivene ved at klikke hér.

[GARD align=”center”]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *