Fredagsfund #10: Ferm Living sæt & Arne Jacobsen standerlampe

Vi vil gerne indrømme, at vi bruger relativt meget tid på at kigge på Lauritz.com. Der er simpelthen ikke noget andet site, der på nuværende tidspunkt, kommer i nærheden af at være et ligeså stort slaraffenland for designinteresserede. I denne udgave har vi derfor fundet et par skatte frem, omend én af dem, gemmer på en trist historie.

Ferm Living sæt

På Lauritz.com kører der fra tid til anden temaauktioner, der støtter det ene eller andet prisværdige formål. I denne omgang støtter Lauritz.com projektet DIGNITIY, der hjælper torturofre – og I den forbindelse har en lang række virksomheder doneret en række varer, som  bliver bortauktioneret på Lauritz.com. En af disse virksomheder, er Ferm Living, der har doneret nedenstående sæt, der består af et tæppe, et juletræstæppe, deres wirebasket i størrelse small, samt en silkepude.

ferm-living-saet

Som sagt støtter du altså et  godt formål, hvis du byder på ovenstående sæt. Auktionen slutter d. 10/11 kl. 16.20 og sættet befinder sig hos Lauritz.com i Herlev. Du kan se, hvad temaauktionen ellers indeholder hér.

Du kan byde på sættet fra Ferm Living ved at klikke hér. 

Arne Jacobsen standerlampe

Hvis du kan leve med et par mindre ridser, så kunne denne klassiske standerlampe være en mulighed for at gøre et fund. Lampen har en vejl. udsalgspris på 5300 kr. og med det nuværende højeste bud, inkl. salgs- og hammerslagsgebyr, står lampen i ca. 2600 kr.

aj-standerlampe

Lampen blev designet af Arne Jacobsen i 1960 til SAS Royal Hotel i København. Det er på samme hotel, at det legendariske hotelværelse 606, stadig står med originalt inventar designet af Arne Jacobsen.

aj-lampe6

Auktionen løber til d. 11/11-2013 kl. 20.38 og lampen befinder sig i Lauritz.coms showroom på Dandyvej i Vejle.  Du kan byde på standerlampen fra Arne Jacobsen ved at klikke hér.

[GARD align=”center”]