Fredagsfund #56: Lagersalg hos OK Design

Det er fredag, og det er blevet tid til endnu en omgang fredagsfund! Det er kommet os for øre, at OK Design afholder lagersalg den første weekend i oktober, og det tip vil vi gerne dele med dig. Så kan du nemlig ved samme lejlighed ajourføre din kalender, så du ikke går glip af muligheden for at shoppe de populære designs med klækkelige rabatter d. 4. og 5. oktober!

OK Design står bl.a. bag den karakteristiske Acapulco stol, der i daglig tale også er kendt som Mexico-stolen. Stolen fåes i et væld af farver, og på grund af det hårdføre materialevalg kan stolen faktisk både bruges inde og ude. Det samme er gældende for OK Designs Condesa stol, der kendetegner sig ved at være lidt mere cirkulær i udformningen end Acapulco. Disse stole vil naturligvis være til stede på lagersalget, sammen med Chango puderne, Centro taburetten, BamBam bordene og meget mere.

okdesign4okdesign7okdesign9

Praktisk information

Adressen for lagersalget er Dortheavej 6, 2400 København NV. OK Design har oplyst, at de både modtager kontanter og dankort – og faktisk også, at der er plads nok til, at du med ro i sindet kan tage barnevognen med, hvis du skulle have en interesse i dét! Der er følgende åbningstider, som både giver mulighed for at sove længe og samtidig komme med til lagersalg!

Lørdag d. 4. oktober: Kl. 11.00 – 15.00
Søndag d. 5. oktober: Kl 11.00 – 15.00

Sådan finder du vej

Rigtig god shoppelyst – og husk, at du er mere end velkommen til at dele et billede af dine indkøb ved at tagge dine billeder med enten #okdesign eller #detydre på Instagram!

 

One comment Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *