På besøg hos BoConcept i Aarhus

I torsdags var detydre.dk og en række andre bloggere indenfor bolig og livsstils-området inviteret til et bloggerevent hos BoConcept i Aarhus. Årsagen var BoConcepts nye kollektion, der indledningsvis blev præsenteret af Collection Manager René Hougaard. René tog os med rundt igennem butikken, der er indrettet som et stort showroom, og fortalte passioneret omkring de nye produkter, hvordan de er blevet forbedret i forhold til tidligere udgaver, og hvorfor kollektionen er sammensat som den er. 

boconceptaarhus2boconcept-i-aarhusboconceptaarhus

BoConcept havde desuden forberedt en lang række cases, der udfordrede vores indre boligstylist. Jeg teamede up med Tatiana, Camilla Marie og Mette fra bloggen Homesick, og vi havde fornøjelsen af at style to studios. Vi kastede os først over nedenstående stuearrangement, hvor vi skulle tage udgangspunkt i et ægtepar sidst i 60’erne, som sætter pris på klassisk design, god kvalitet, varme farver og eksklusivitet. Lædersofaen og marmorbordet var udgangspunktet for stylingen, og det første vi gjorde var at placere sofaen op af en grå væg, for at understøtte det eksklusive look. Sofaen kommer med ekstra puder, som vi instinktivt fjernede for at få gjort plads til varme farver og et tæppe på armlænet. 

detydre-boconcept-aarhus

Dernæst gik turen videre til næste rum, som var et spisebordsarrangement bygget op omkring Ottawa stolen. Her skulle vi tage udgangspunkt i et hipt par i 30’erne, der er til lyse farver og det industrielle look. For begge stylinger var det væsentligt for os at tage et “øjebliksbillede” af en brugssituation, og jeg vil gerne afsløre, at der var mange forskellige opstillinger, inden vi tilsidst blev enige om at gå med nedenstående setup.

detydre-homesickblog

Vil du gerne se endnu flere stylinger?

Så læg vejen forbi Instagram og tjek #boconceptaarhus og #boconceptaarhusnews hashtagsne ud! Her gemmer der sig bl.a. stylinger fra Happy Mountain, Nordic Mojo, Living Sweet Living og mange flere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *