Fredagsfund #54: Samling af emaljeskilte

Hos Lauritz.com i Herlev er der fornylig blevet indleveret en større samling af emaljeskilte. Det kommer nu dig til gode, hvis du måske står med den udfordring, at du gerne vil have nogle lidt maskuline ting tilføjet til din indretning. Dertil synes jeg, at emaljeskilte er en fortræffelig idé! Farverne er gode, historien bag skiltene er typisk lige så god, og så er der typisk rig mulighed for at invitere øl bildæk indenfor på en stilfuld måde.

skilt22

Michelinmanden blev tegnet i 1898 og er i dag kendt i over 150 lande. Lad os håbe, at det alle steder er for noget godt. Selve skiltet måler 65 x 65 cm, og er vurderet til 1500 kr.

Du kan byde på Michelinmanden ved at klikke hér.

skilt33

Humor og reklamer har altid gået hånd i hånd. Om ovenstående råd stadig er en god idé den dag i dag tør jeg ikke svare på, med mit begrænsede kendskab til biler, men personligt ville jeg nok ikke bevæge mig ud i det. Skiltet er vurderet til 15.000 kr, og er udført i 1935. Der er altså alt andet lige både udsigt til at få noget historisk op at hænge på væggene, og måske foretage en mindre investering.

Du kan byde på emaljeskiltet ved at klikke hér. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *