Fredagsfund #53: Kom med til LOFT Bazaaren

I denne uges udgave af fredagsfund får du selv muligheden for at gøre de gode fund. VisseVasse og Objects & Use inviterer nemlig for 4. gang til designmarked på Prags Boulevard 43. Den gamle lakfabrik danner de perfekte rammer for et designmarked af denne kaliber, og hvis du bliver hængende, er der både grill og rosé på terrassen! Vi tør godt love, at du kan forvente både god stemning og gode priser!

Praktisk information

LOFT Bazaaren holder åbent lørdag d. 6 september fra kl. 12-21 og søndag d. 7 september fra kl. 11-17. Det koster 25 kr. at komme ind hvis du er voksen, og børn under 15 kommer ind ganske gratis. Over 40 udstillere dukker op med deres boder med bl.a. bolignips, keramik, plakater og kunst samt køkkensager. Du kan derfor hilse på og købe ting fra bl.a. Objects & Use, VisseVasse, Leben Cph, Woodliving, Sofie Børsting, Wood Couture og mange flere spændende virksomheder!

vissevasse

Sådan finder du vej

LOFT Bazaaren har til huse på Prags Boulevard 43, 2300 København S. Det er tæt på Amagerbro Metrostation, og en kortere cykeltur fra centrum!

Find LOFT Bazaaren på Facebook

LOFT Bazaaren har lavet små præsentationer af de mange udstillere, som du kan finde på deres Facebook side. Sidste år holdte LOFT Bazaaren desuden et julemarked, og mon ikke den succes bliver gentaget i år?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *