Billeder fra Royal Copenhagen malerskole

Royal Copenhagens malerskole er blevet lidt af et tilløbsstykke på det seneste. Men hvad er det egentlig for noget? Og hvad er der sjovt ved at male på en kop? Det giver vi et forsigtigt bud på i indlægget her, hvor vi desuden har allieret os med en række Instagrammere, der alle har det tilfælles, at de har været en tur forbi Royal Copenhagens malerskole. De har været så venlige at stille deres billeder til rådighed, så du kan få en fornemmelse af, hvad det er der venter, hvis du endnu ikke er helt sikker på, om det er noget for dig.

Med langt over 100.000 taggede billeder på Instagram er Royal Copenhagen eller #royalcopenhagen blevet danskernes foretrukne porcelæn. Det er i hvert fald tilfældet, når der skal tages billeder! Tallet vidner om, at det er et populært stel – og selvom det koster lidt over 300 kr. at blive porcelænsmaler for en dag, så har langt de fleste dage i malerskolen været udsolgt.

Vi har tidligere skrevet omkring Royal Copenhagens malerskole, og hvis du er nysgerrig på de mere praktiske aspekter kan du klikke hér.

Billeder fra malerskolen

malerskole4Billede: @ns_blitsted

malerskole5
Billede: @nola___

malerskole2
Billede: @mettekragh

malerskole3
Billede: @alberthel

malerskole6
Billede: @frupoulsen

malerskole7
Billede: @juliejvk

Må vi se dit værk?

Hvis du har været en tur forbi malerskolen, så del endelig dit billede på Instagram ved at tagge dit billede med #detydre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *