Loppe Deluxe på TV2: Så er vi i gang!

Så er der godt nyt for alle bolig- og indretningsinteresserede, for et sprit nyt boligprogram har nemlig set dagens lys på TV2. Det er naturligvis Loppe Deluxe, som vi tænker på, der havde premiere mandag aften. Loppe Deluxe er en af TV2’s satsninger for efteråret, hvor fokus ligger på genbrugsfund og det der kan betegnes som “håndgribelig boliginspiration”. Der bliver altså skruet ned for strandvejsvillaer og herskabslejligheder for en stund, og i stedet følger TV2 en række professionelle loppemarkedsgængere både i ind- og udland.

I Loppe Deluxe dyster to hold – Øst og Vest – om at finde de bedste fund for max 4000 kr. Senere er det så meningen, at tingene skal sælges, og det hold der har haft den største fortjeneste vinder dermed ugens dyst. Det er et koncept der er til at forstå, og det var da også ganske tilforladelig underholdning det første afsnit af Loppe Deluxe bød på. I aftenens afsnit mødte vi Rikke og Birgitte (Hold Øst), der skulle dyste mod Christian og Peter (Hold Vest). De to hold havde sat hinanden stævne på Døllefjelde Mussemarked, Lollands største loppemarked, der hvert år bliver afholdt i maj.

Rikke og Birgitte var hurtige til at bruge deres penge, og det var ærlig talt lidt af en fornøjelse at se de to handle. Som Rikke sagde, så handler de med hjertet, og det kom til udtryk ved de ting de købte. Gamle skilte, kasser og kurver. Det synes jeg er en prisværdig taktik på et loppemarked, hvor flere og flere virker mest interesserede i at undersøge hvilket stempel der er præget i bunden. Personligt blev jeg i hvert fald enormt inspireret af at se Rikke og Birgittes indkøb!

Loppe Deluxe er ganske hyggelig underholdning, men samtidig meget inspirerende. Det kan virke som et modigt valg af tilrettelæggerne at undlade en vært i programmet, men det fungerede perfekt uden. I disse programmer påtager værterne ofte sig en “Nå hva så, går det godt?”-rolle og det gør altså ikke noget for programmet. Det bliver til 4/5 stjerner herfra for den første danske udgave af “Put your money where your mouth is!”

Første afsnit af Loppe Deluxe blev sendt på TV2 mandag d. 4/8 kl. 20.50.

One comment Add yours
  1. Tak for en god læsning og masser af boliginspiration på jeres side, bruger den tit til at finde inspiration til indretning i vores butik. forsæt det gode arbejde!

    Med venlig hilsen
    Michael
    Dansk Antik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *