På besøg hos Brugtvare Terminalen i Viby

Hvis du er begejstret for udendørs loppemarkeder, så vil du med garanti også blive begejstret for Brugtvare Terminalen. Her finder du nemlig en hel hal fuld af brugte sager, og der er rigtig mange ting at kigge på. Da jeg var forbi for et par uger siden var der masser af designermøbler af høj kvalitet, og en helt masse nips, der stod stablet på hylder og kasser. Du får altså alt det bedste fra et traditionelt loppemarked – det er bare indendørs. Billederne herunder er efterhånden et par uger gamle, men de viser meget godt hvad du kan forvente at finde, hvis du lægger vejen forbi.

syverstol

Konceptet fungerer således, at der 15 forskellige kræmmere/opkøbere der har hver deres egen stand derude, hvor de mærker tingene med en pris. Denne pris er derfor ikke til forhandling, for der ikke rigtig nogen man kan handle med, så lidt af det sjove forsvinder her. På de ting jeg kiggede på var priserne dog ganske rimelige. Fx 750 kr. for ovenstående 3107 stol, hvor ryggen stadig er hård. Det må siges at være en ganske god deal!

vipp

Der var også mulighed for at få en ny skraldespand af mærket Vipp med hjem. Jeg husker ikke prisen, men der skal måske også lyst til at købe en brugt skraldespand.

babyer

Der var også en julemand, og nogle forholdsvis uhyggelige babyhoveder, da jeg var forbi.

bageri-skilt

Dette skilt har jeg sidenhen set blive solgt på Lauritz.com – så det handler om at være hurtig, hvis man finder noget man kan lide! Det er samtidig en god indikator for hvad det er for nogle finurlige ting, der gemmer sig derude. Hvis jeg var bager, eller havde planer om at etablere et bageri, så skulle det her skilt i hvert fald hænge over døren!

Brugtvare Terminalen

Jeg har længe ønsket mig en Pantella lampe – og det vigtigste kriterie for mig var, at den ikke var falmet alt for meget. Denne lampe har haft et godt liv i solen, og var sat til salg for 1000 kr.

kurv

Hvis Brugtvare Terminalen lyder som et sted, som du skal forbi i din sommerferie, så skal du bare taste Øllegardsvej 3, 8260 i Viby ind på GPS’en. Der er åbent onsdag-fredag mellem kl. 10-18 og lørdag og søndag fra kl. 10-16. God fornøjelse!

2 comments Add yours
  1. Hej jeg har et lille bageri i limerick i Irland og så det bageri skilt i havde. Jeg er på udkig for det samme eller noget ligende bagerkringle , gamle skilte osv , har i noget der er til salg må i gerne kontakte mig. Søren Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *