En kurv til enhver lejlighed

En af de helt store tendenser er funktionel og dekorativ indretning. Det kommer til udtryk igennem mange møbler, men i nyere tid står trådkurvene som et stærkt eksempel. Ferm Living var hurtigt ude med en simpel kurv af høj kvalitet og da Netto i løbet af foråret solgte en tilsvarende trådkurv til en brøkdel af prisen for en Ferm Living kurv, var der igen lange køer udenfor Netto. Vi har i indlægget her samlet en lang række bud på en solid kurv, der kan bruges på til opbevaring af alt fra tæpper til gavepapir.

Cane-line

Danske cane-line, der egentlig primært har gjort sig bemærket med deres store udvalg af havemøbler, har meldt sig ind i kampen med nedenstående håndflettede rattankurve. Og hvis du skulle være i tvivl, så er rattan altså bare betegnelsen for bøjelig stængler af et sydøstasiatisk palmemateriale!

kurv1kurv2

Kurven med håndtagene koster 499,- og kurven uden koster 599 kr. Du kan købe Cane-line kurvene ved at klikke hér.

Menu trådkurv

Menu har lanceret en serie trådkurve i et væld af moderne farver. Grundet højden er de ideelle til at opbevare fx gavepapir, og dermed lade ting, der sagtens kan være dekorative i sig selv komme frem i lyset i et hjørne af stuen eller på kontoret.

kurv8menu-kurv5

Kurvene er 35 cm høje, og koster 399 kr. Du kan købe Menu trådkurvene ved at klikke hér.  

Muuto restore kurve

Nedenstående kurve fra Muuto har fået deres navn restore, da de er lavet af genbrugte plasticflasker. Det skaber et filtmateriale der kræver et minimum af vedligehold, og som desuden kan farves i et væld af farver. Af samme årsag kan du derfor få Muuto kurven i den farve, som du gerne vil have.

muuto-restore-kurv

Kurvene 23 cm høje og koster 599 kr. Du kan købe Muuto restore kurvene ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *