Inspiration fra Instagram: Forårets favoritter!

Næsten 8.500 billeder er blevet tagget med #detydre på Instagram, og vi ved godt, at vi har sagt det før, men det er altså fantastisk. Der er så meget inspiration samlet på et sted, og kvaliteten er voldsomt høj. Det er en fornøjelse at være vidne til – så der skal lyde et stort tak til alle jer, der viser jeres skønne hjem frem. I indlægget her

sisbt

Plads til arbejde og fordybelse. Det er simpelt, men alligevel svært hyggeligt. Tak til @sisbt for billedet

huntingdoves

Hvis ikke vi tager meget fejl, så er sofaen fra Sofakompagniet – og det er altså et firma, som er værd at have med i sine overvejelser, hvis man er på udkig efter en ny sofa. Tak til @huntingdoves for det fine billede!stine__Schmidt

Ovenstående billede er skudt af @stine__schmidt, og der er vist ikke så meget andet at sige, end det er smukt og funktionelt. Plads til store og små, både i form af møbler, og plakaterne på væggen.

me82

Der er fuld fart på farverne hjemme hos m_e_82, hvor de fleste ting på billederne fremstår ret unikke. Især magasinholderne er super seje, og så er det orange sofabord simpelthen genialt.

reolmunkrokeiram

Jeg har altid været imponeret over gulv-til-loft reoler, altså så længe de ligner dem, på dette billede. Det ser så autentisk ud, og har bare en helt anden indflydelse på et rum, end de traditionelle IKEA rumdelere. Billedet er taget af @munrokeiram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *