Fredagsfund #30: Bogkasser fra Fakta og puder fra Netto

Med denne udgave af fredagsfund er det præcis 30 uger siden, at vi startede denne serie. Da vi oprindeligt sad og brainstormede på hvad der kunne betragtes som et fund, havde vi ikke forestillet os at dagligvarehandlen ville komme til at have så stor en indflydelse. Netto har flere gange overrasket med flotte sager, og nu er Fakta også på banen. At det er fysiske butikker, som må siges at være stærkt repræsenteret her i Danmark, er vi egentligt også ganske tilfredse med. Det giver jo både mulighed for at se nærmere på sagerne, inden de ender i indkøbskurven – og så kan det give anledning til at komme nye steder hen. Det har nemlig ofte vist sig, at tilbuddene hurtigt bliver udsolgt, og så må der jo tænkes kreativt!

Bogkasser fra Fakta

fakta

Netto har længe været de ukronede konger af bogkasser. Nu vil Fakta også være med, og det markerer de med ovenstående serie, der findes i tre størrelser. Prisen pr. stk er 59 kr, og de er i butikkerne nu. På billedet her er kasserne sat op på badeværelset, og det er på en og samme måde dekorativt og funktionelt. Tilbuddet gælder til og med onsdag d. 2/4-2013.

Puder fra Netto

netto-puder

Harlekin-mønstret er stadig populært, og det ved Netto. Officielt starter det her tilbud først i morgen, men traditionen tro plejer varerne at være på hylderne før tid. Puderne koster 49 kr. og tæpperne 129 kr. I denne uge har Netto også fyldt godt op med melamintallerkner, kopper og krus i samme mønstrer. Det er bestemt også værd at tage et kig på, når du alligevel er en tur forbi Netto.

Vi elsker at kigge på billeder!

Hvis du er på Instagram, så vis endelig dine fredagsfund ved at tagge dine billeder med #detydre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *