Så har du chancen igen: Åbent hus hos Nybyggerne nu på søndag d. 16/2!

Det er over 2 måneder siden, at vinderne af TV2-programmet Nybyggerne blev fundet – og det blev officielt, at Anne og Simon løb med sejren. Det har hele tiden været planen, at de resterende huse skulle sælges, når de var blevet set efter i sømmene af professionelle tømrere og elektrikere. Den process ser ud til at være færdig, for nu er boligerne blevet sat til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Estate – og på søndag d. 16/2 kan du komme til åbent hus. Det er ellers ikke fordi, at der er blevet reklameret meget for arrangementet, men mon ikke, at fremmødet bliver ganske pænt – og at en hel del nysgerrige sjæle lader turen gå forbi Vonsild ved Kolding.

Det gule hus er naturligvis ikke en del af “Åbent hus” arrangementet, da det hus jo tilhører Anne og Simon. De er stadig ikke flyttet ind, og umiddelbart er status stadig den samme, som da vi snakkede med dem tilbage i december. Der er til gengæld 3 x 130 m2 der venter på at blive udforsket – og i sidste ende solgt! Priserne starter ved ca. 1,75 mio. danske kroner, og det er da også lidt interessant at se, at Louise og Jonas’ hus er blevet vurderet lavest – og faktisk er 150.000 kr. billigere end det hus, som Lene og Henrik indrettede. Vi har samlet en række nye billeder fra, og du kan også finde direkte links til salgsopstillingerne under billederne.

Det blå hus

blaa-hus

blaahus5

blaa-hus4
Du kan se salgsopstillingen på det blå hus ved at klikke hér. 

Det grønne hus

detydre-groen

groen4

detydre4
Du kan se salgsopstillingen på det grønne hus ved at klikke hér. 

Det røde hus

roed-hus

roed5

roed8
Du kan se salgsopstillingen på det røde hus ved at klikke hér.

Praktisk information

Der er åbent i alle tre huse fra kl. 14-16 søndag d. 16/2, adressen er Christiansmindeparken 38, Vonsild, 6000 Kolding. God fornøjelse – og hils endelig fra os, hvis du møder nogle af deltagerne! Hvem ved om de vælger at møde op, for at få et glædeligt gensyn med husene?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *