5 gode sager til børneværelset

Selvom jeg ikke selv har børn, så har jeg i de senere år erfaret både fra mine brødre med små børn og Instagram, at der gemmer sig mange lækre sager til børneværelset. Således ved jeg nu, at der er firmaer der hedder Bobles, Sebra og Stokke som er leveringsdygtige i stilsikkert interiør til familiens mindste. Snart kommer der en endnu en lille baby i familien, og i jagten på en god “velkomstgave” til min nevø, kom jeg forbi adskillige fine ting. Det er de ting, du kan se nærmere på her sammen med en lille henvisning til hvor det kan købes.

Smallstuff hæklet tæppe

small-stuff-taeppe

Danske Smallstuff har designet ovenstående tæppe der er hæklet i 100% bomuld, og har en diameter på 120 cm. Det kan vaskes på 30 grader, og det kan jo måske være meget smart, i det tilfælde at det bliver beskidt. Prisen er 699 kr. og du kan købe det hos Babyhome.dk! 

Magni retro gåbil

magni-bil

Magni gåbilerne har været ret populære på børneværelsesbilleder på Instagram, og det er da heller ikke helt uden grund. Designet er helt gennemført, og er en fryd for øjet både når den er i brug, og holder parkeret. Prisen er 700 kr. for denne petroleumsfarvede “Limited Edition” som du kan købe ved at klikke hér.

Done by Deer boghylde

done-by-deer-boghylde

Done by Deer står bag en masse lækre sager til børneværelset i form af hylder, lamper og tavler i en børnevenlig farveskala. Jeg faldt over disse boghylder, og synes egentlig meget godt om at man forsøger at bryde det lidt hårde design op med at indsætte deres logo. Prisen er 299 kr. og du kan købe boghylden ved at klikke hér.

Done by Deer lampe

done-by-deer-lampe

Lampen her er endnu en sag fra Done By Deer. Lampen fåes i flere forskellige sarte pastelfarver, og kommer med både ophængswire og en rød stofledning på 1,5 meter. Prisen er 299 kr. og du kan købe lampen ved at klikke hér.

Sebra skrivebord til børneværelset

sebra-skrivebord

Ovenstående er faktisk ikke en hylde men et væghængt skrivebord. Det skal angiveligt bare skrues op med 2 skruer, men jeg vil nu nok overveje at sætte et stykke træ op under bordpladen, som det også kan hvile på. Skrivebordet måler 90 cm x 55 cm og koster 899 kr. Du kan købe skrivebordet ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *