Psst… Der er en ny kategori på detydre.dk!

Og det er faktisk ikke engang nogen hemmelighed! Den nye kategori hedder “Giveaways” og her finder du en oversigt over de ting, som du kan forsyne dig med ganske gratis. Det er også her, at du finder de sidste nye konkurrencer på detydre.dk! Der er allerede nu op til flere gode ting der ligger klar til et gratis download, og du kan se et par eksempler på, hvad det kunne være herunder! I den kommende tid vil der desuden være et større fokus på at finde flere gode ting, som fortjener en plads i denne kategori, og som vil gøre sig godt i et moderne hjem.

Gratis kalender fra detydre.dk

kalender-detydre

Kalenderen fra detydre.dk er i A4-format og passer derfor perfekt til et clipboard. Du downloader kalenderen ved at trykke på knappen herunder, og så er det herefter op til dig selv hvordan du vil printe kalenderen. Det eneste der kræves for, at du kan downloade kalenderen er, at du har et program der kan åbne PDF’er. Ps. der kommer også en eller flere kalendere for 2015.

[wpdm_file id=2]

Gratis plakat fra 215.dk

fredagsfund-50

Hvis du mangler noget nyt til væggen, så er en plakat fra 215.dk måske løsningen. Plakaterne er i A4-format og er designet af Tarik Arnautovic. Der er de fem forskellige farvevarianter, som du ser herover, og de kan downloades på linksne herunder:

https://www.dropbox.com/s/2r72gf9oopqc4zr/Free_IncaOwl_blueGrey.pdf
https://www.dropbox.com/s/9cycge4vr62kkii/Free_IncaOwl_cyan.pdf
https://www.dropbox.com/s/dpgnh7tls492kb6/Free_IncaOwl_GreenGrey.pdf
https://www.dropbox.com/s/nf8fphh4l27q0q6/Free_IncaOwl_pink.pdf
https://www.dropbox.com/s/zbehv33zk4d0kpj/Free_IncaOwl_yellow.pdf

Har du et godt tip?

Så hører vi gerne fra dig på [email protected]. Det kunne fx være en plakat der kan downloades gratis, eller noget andet godt. På forhånd tak for hjælpen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *