Fredagsfund #23: Hay Lounge Chair, farverige plakater & blandede Lyngby vaser

Det er sørme endnu en gang blevet fredag, weekenden er lige om hjørnet – og for 23’ende gang er vi klar til at blænde op for vores fredagsfund serie. Det er blevet til lidt af en blandet landhandel i dag, med masser af farver og værker fra både kendte og ukendte designere.

Hay Hee Lounge Chair fra Lauritz.com

detydre-5

Hee Welling designede for et par år siden ovenstående loungestol for HAY. Både spisebordsstolen og loungeudgaven blev kæmpe succeser, på grund af det enkle og solide design. Hvis du trænger til at få lidt farve ind i hjemmet, så kunne denne stol altså nemt være en mulighed. Nyprisen er 1500 kr og højeste bud ligger pt. på omkring 500 kr. Stolen befinder sig hos Lauritz.com i Herning – og du kan byde på stolen ved at klikke hér.

Unikke plakater fra SwapSwap.dk

plakat plakat4

SwapSwap.dk begynder de første annoncer at dukke op. Plakaterne her er designet af Krøj, og koster 100 kr. pr. stk. Det er blevet mere end populært at lave billedevægge med plakater og billeder, og jeg synes personligt, at hemmeligheden bag en perfekt billedevæg, er kombinationen af forskellige farver, størrelser og udtryk på plakaterne. Her kan det netop være svært at finde de “små plakater”, og hvis Krøj plakaterne er lige hvad der mangler på væggen hjemme hos dig, så kan du finde annoncen ved at klikke her.

Farverige Lyngby vaser fra Lauritz.com

lyngby-blandet

Lyngby-vaserne er blevet enormt populære – og det forstår man godt.  Jeg synes der er noget specielt ved at have nogle ting, som er genkendelige, men alligevel skiller sig ud fra mængden. Den grønne Lyngby vase falder bestemt ind i denne kategori, og det samme gør den guldstribede. I sættet her får du dog også den traditionelle hvide vase med – der heldigvis er mindst lige så dekorativ og funktionel, som de to andre. Du kan byde på Lyngby vaserne ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *