Wonderhagen lancerer ny plakatserie

Plakatfirmaet Wonderhagen er tilbage med en ny serie af plakater, der portrætterer en række klassikere fra det københavnske bybillede. Serien hedder Nat, og det afspejler sig i den grad på farvevalget, der byder på søvnige nuancer af blå, grøn og gul. Som du kan se på billederne herunder, så fungerer den kombination ganske godt.

Serien består af seks plakater: Operaen, Tivoli, Zoo, Rundetårn, Vor Frelser kirke og Vor Frue kirke. Plakaterne er trykt på 250 g. papir, og måler 50×70 cm. Det format er efterhånden ved at blive vældig populært, og er også blandt de foretrukne herhjemme.

tivoli1Gode, gamle Tivoli – steder, der måske næsten er blevet et symbol på ordet hygge. Jeg tror i hvert fald, at de fleste forbinder Tivoli med noget hyggeligt, og i den forbindelse kan det jo være oplagt, at have en påmindelse om gode tider hængende på sin væg.

Du kan købe Tivoli plakaten ved at klikke hér. 

zoo2

Københavns Zoo er angiveligt en af Europas ældste zoologiske haver. Det karakteristiske tårn, der må formodes at være inspireret af et lige så karakteristisk tårn i Paris, er 70 meter højt og blev bygget i 1905. På plakatform er det dog blevet skaleret kraftigt ned, men resultatet sidder stadig lige i skabet.

Du kan købe Zoo plakaten ved at klikke hér.

operaen

Danmarks nationalopera, i daglig tale Operaen, er muligvis den største gave, som Kongeriget Danmark har modtaget. Hvis du er på udkig efter en gave til dig selv, så kunne ovenstående måske være en mulighed.

Du kan købe Operaen plakaten ved at klikke hér.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *