Plakatstafet i samarbejde med 215, KLAM, VisseVasse, Høgh Interieur & Wonderhagen

Med den hidtil længste overskrift på bloggen, er det tid til at løfte sløret for hvordan de over 10.000 taggede #detydre billeder på Instagram skal fejres! Vi er stolte over at kunne byde velkommen til en fornem plakatstafet, med 10 smukke plakater fra 215.dk, KLAM, VisseVasse, Høgh Interieur og Wonderhagen. Læs med her, og se hvordan du kan få fingrene i én af plakaterne.

Sådan foregår konkurrencen

Fra d. 7/5 til d. 14/5 trækker vi lod blandt alle nye billeder tagget med #detydre på Instagram. Vi finder 10 heldige vindere på én gang, hvor den første heldige vinder får lov til at vælge først, og sender således stafetten videre til nr. 2 og så fremdeles. Vi fanger jeres opmærksomhed på Instagram, og praktiske detaljer koordinerer vi via e-mail.

Et nærmere kig på plakaterne

Og hvad er det så, du kan være så heldig at vinde? Det kan du se herunder! Vi har desuden gjort det ganske simpelt, for alle plakaterne måler hhv. 50×70 cm, og bliver sendt hjem til dig et plakatrør. IKEA har masser af flotte rammer i butikkerne, og vi kan kun anbefale de flotte Ribba trærammer, som vi tidligere har skrevet om.

VisseVasse

Dorte fra VisseVasse.dk har udvalgt to farvestrålende plakater fra den nye Danmarks-serie, der viser vores land ved havet.

vissevasse1

vissevasse2

215.dk

Tarik fra 215.dk har skabt et univers af fornøjelige dyr i IncaZoo serien, og har i anledningen af plakatstafetten leveret en struds og en flodhest.

215dk

215-2

En Klam Ide

Nis fra En Klam Idé laver kortplakater i smukke farver, og har her bidraget med hhv. en plakat over Aarhus og København.

klam1

KLAM2

Piet Hein Gruk

Høgh Interieur var blandt de første til at sælge Piet Heins Gruk plakater i Danmark, og har bidraget med nedenstående eftertænksomme plakater:

pietheingruk

gruk1

Wonderhagen

Wonderhagen designer farverige plakater til stuen og til børneværelset. Da lakridspibe-sagen rasede i Danmark, kom Wonderhagens lakridspibe-plakat som sendt fra himlen. Nu er bl.a. den plakat med i puljen!

lakridspibe

tivoli2

Sidst men ikke mindst: TAK!

Til alle jer der deler billeder af jeres skønne hjem på Instagram og tagger med detydre, og TAK til VisseVasse, 215.dk, KLAM, Wonderhagen og Høgh Interieur for at I vil være med til at markere det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *