Gratis plakater til din billedvæg

Hvis du har en billedvæg i stuen, eller går med planer om at starte en, så er du nok kommet frem til den erkendelse, at der skal mange plakater og billeder til. Det er i hvert fald ofte tilfældet, hvis resultatet skal sidde lige i skabet. Det skaber nogle gange et behov for plakater i forskellige størrelser og designs – så derfor har vi fundet en række gratis plakater frem, som du frit kan downloade og printe.

Først og fremmest skal det siges, at der findes oceaner af gratis plakater på internettet, og dem vi har fundet frem her, er valgt ud fra et ønske om at de ikke måtte stjæle alt for meget opmærksomhed på billedevæggen. Samtidig måtte de også gerne have lidt dybde – så der var lidt ekstra at kigge på.

Alle plakater kan printes på hvilken som helst printer. Hvis printet skal være knivskarpt så kan du desuden med fordel få din plakat printet af en virksomhed som Nemprint.dk. Farvegengivelse mv. er sjældent helt tilfredsstillende på familiens farveprinter, og samtidig giver det også muligheder for at få plakaterne i en større størrelse.

Gratis plakater fra Openartproject.org

“Open Art Project” er et initiativ der er startet for at distribuere plakater fra talentfulde designere ud til designinteresserede kvit og frit. Der er adskillige plakater at vælge i mellem, og det er så nemt som ingenting at få dem downloadet. Der bliver løbende tilføjet nye plakater til hjemmesiden, så alene af den årsag kan det anbefales at kigge tilbage en gang i mellem. Nu til udvalgte plakater:

freeposter_anchor_inframefreeposter_goodbye_inframe

frame-plakat-detydre 1960-circles-framedv4gratis-plakater-detydre

Du kan se hele udvalget af plakater ved at klikke hér.

Vi elsker plakater!

… Og hvis du er på Instagram, så del endelig dit billede af din yndlingsplakat ved at tagge dit billede med #detydre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *