Fredagsfund #18: Januar betyder udsalg…

Traditionen tro betyder nytårsaften for de fleste en festlig aften i venners lag. Derudover betyder det også, at januar står for døren – og dermed begynder det store udsalgsræs. Julegaverne er pludseligt meget billigere, end da man købte dem, hvilket kan ærgre én. Til gengæld kan man finde masser af lækre ting til gode priser – og det er netop det, vi har gjort.

Sengetæppe – få “ro” i soveværelset med et sengetæppe

5704744003383De fleste går nok op i at sørge for at redde sengen. Om man benytter et sengetæppe eller ej er ofte en smagssag – men med Magasins udsalgspriser skal det i hvert fald ikke være prisen, der afholder én fra at skabe endnu mere ro i soveværelset. Således har de netop nu deres egne sengetæpper (altså nogle de sælger under eget brand) på udsalg. De koster fra 149,70 kr. – 251,64 kr. (førpris: 699,-)

Find ét af sengetæpperne her.

Butterfly-stolen – sid behageligt (og pænt)

Skærmbillede 2014-01-03 kl. 13.05.39Mange har nok – i særdeleshed som børn – hørt udtrykket “sid nu pænt”, og det lover jeg for, at man kan komme til med Casanova’s tilbud på Wegners butterfly-stol. Denne udgave er i sort bøg og med sort læder på sæde og ryg – en fryd for øjet (med eller uden “passager”).

Prisen er netop nu 6.949,- kr. mod en førpris på 9.900 kr.

Du finder butterfly-stolen på tilbud hos Cassanova lige her.

Og så lige én “uden for kategori”

619743844507-2Detydre.dk er godt nok en interiørblog, så måske kan det virke underligt, at vi smider en espressomaskine ind i fredagsfundene. Ikke desto mindre har jeg valgt, at jeg synes, den ville passe rigtig godt i hvert fald i mit køkken – både hvad angår udseende, men altså også i forhold til at lave en espresso, som jeg ville nyde at stå op til hver morgen (forstå mig ret – den laver den ikke HELT af sig selv). For af og til støder jeg på nogle kæmpemæssige espressomaskiner, der efterlader mig uden ledig plads på mit køkkenbord, men størrelsen (og altså også udseendet efter min mening) på denne er helt tilforladeligt.

Det samme er prisen – før kostede den 4.499,- kr., men nu er den sat ned til halv pris – altså 2.249,50 kr.

Find maskinen her – og bedøm selv, om du også godt kunne bruge den for at komme igang i denne lidt triste januar.

 

Har du fundet andre tilbud?

Vi håber, at der er noget, du finder interessant – og har du stødt på andre gode tilbuds- eller udsalgspriser rundt omkring på nettet eller i den virkelige verden, må du endelig dele det med os i kommentarerne nedenfor, på Instagram med tagget #detydre eller på vores facebook-side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *