Inspiration fra Instagram: Stilfuld julepynt

Måske ved du det allerede, og hvis du ikke ved det, så ved du det nu: Næsten 2400 lækre interiørbilleder er blevet tagget med #detydre på Instagram. 2400 billeder, der viser hvad danskerne – og en håndfuld nordmænd – er i stand til, når det kommer til boligindretning. Se bare indlægget her, med små stilfulde tips til julepyntningen i dit hjem.

Det’ sørme, det’ sandt, december!

… Og det kan i den grad ses på Instagram! Vi har håndplukket et par elegante løsninger til hvordan du kan få julestemningen indenfor, ud fra billeder, der er blevet tagget med #detydre.

marialykkeh

Juletræstæppet og den tilhørende trådkurv fra Ferm Living er rasende populære – og man forstår godt hvorfor. @marialykkeh har placeret et juletræ midt i kurven, og jeg synes simpelthen, at det fungerer så godt, at det fortjener at blive vist her. Det er simpelt, elegant og hyggeligt.

linepigen

At farven rød er en af julens farver viser _linepigen med al tydelighed. Det er hyggeligt og alligevel julet på sin helt egen måde.

taniaberg

Lyshusene fra Kähler – og siden Nettos udgave – har spredt hygge i utallige hjem i november og december måned. Jeg synes det er en sjov og atypisk placering, som lyshuset har fået her på trappen,  og sammen med Omaggio-vasen med pynt og grene går det hele op i en højere udgave. Tak til @taniaberg for dét billede!

vibbemor

Instagram-brugeren @vibbemor viser hvordan julehyggen kan fremtrylles med få julehjerter og et par grene. Det er simpelt – og så er jeg overbevist om, at det er mindst lige så hyggeligt at kigge på, når der er lys i den smukke Verner Panton globe-lampe.

Må vi se hvordan du pynter op til jul?

Så hashtag dine billeder med #detydre Instagram – så samler vi billederne sammen til endnu et indlæg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *