Fredagsfund #17: Verner Panton Globe lampe og retro spisebord

Det er blevet tid til årets sidste udgave af fredagsfund. Udsalget er lige på trapperne, og vi har bladret et par af katalogerne igennem, for at finde de bedste tilbud! Drømmer du således om en ny lampe over spisebordet, eller et nyt spisebord under lampen, så læs med her!

Verner Panton Globe lampe

VP12

Idemøbler har sat gang i udsalget ved at sætte Verner Pantons klassiske Globe lampe på tilbud til 5000 kr. Det er en besparelse på næsten 4000 kr, i forhold til nyprisen. De melder dog om begrænsede mængder af lamperne, så hvis du påtænker at gøre brug af tilbuddet, så skal du være hurtig på tasterne!

Du kan købe Verner Panton Globe lampen hos Idemøbler ved at klikke hér.

Retro spisebord i massivt teaktræ

fredagsfund171

Jeg er på udkig efter et nyt spisebord, og jeg synes egentligt, at der er noget interessant ved ovenstående bord. Pladen er udført i teak, og stellet i eg. Bordet er 200 cm langt, og 100 cm bredt. Det er angiveligt designet i 1950’erne af en dansk møbelsnedker, og bordet er vurderet til 2800 kr. Lige pt. er det højeste bud dog 475 kr, så hvis du har lyst til at følge auktionen, kan du med fordel klikke på linket herunder. Auktionen udløber d. 2/1-2014.

Du kan købe spisebordet hos Lauritz.com ved at klikke hér.

Har du set nogle gode tilbud?

Så skriv en kommentar til dette indlæg, eller send en e-mail til [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *