Et tilbageblik på FindersKeepers i Aarhus

For en lille uges tid siden besøgte FindersKeepers Godsbanen i Aarhus – og det samme gjorde vi! Når man går rundt i hallen er det ikke til at forstå, at det kun er anden gang, at FindersKeepers er på aarhusiansk grund. Publikum var endnu en gang på plads, stemningen var god, og udvalget af udstillere var på et højere niveau end nogensinde.

1.300 m2 inspiration i centrum af Aarhus

Jeg elsker at besøge loppemarkeder, lagersalg og alt derimellem. Jeg bliver nemt begejstret for hvad jeg ser af møbler, plakater og lysestager, og jeg har lyst til at købe det hele. Du kender det sikkert godt – hvis man er begejstret for noget, så har man oftest lyst til at fortælle det med det samme! Men jeg ville udfordre mig selv, og derfor har jeg ventet en uges tid med at skrive dette indlæg. Jeg kan hermed roligt sige, at jeg er mindst lige så begejstret for FindersKeepers, som jeg var, da jeg gik derfra forrige søndag eftermiddag.

Den 1.300 m2 store hal i Godsbanen, kendt som den rå hal, på grund af betongulvet og de pudsede murstensvægge, er med til at skabe den perfekte stemning for et arrangement som FindersKeepers. Omend det var en smule køligt i den u-isolerede hal, hvilket især udstillerne led under, så virker det stadig som det perfekte sted at afholde begivenheden. Der er gode parkeringsforhold, hvad end man ankommer på to eller fire hjul, busforbindelser lige ved døren og muligheden for at købe en kold sodavand i cafeen ved siden af.

Udstillerne er mere eller mindre håndplukket til FindersKeepers. Det sikrer først og fremmest, at der kommer nogle “kioskbaskere”, som folk planlægger at besøge på forhånd, og så det brede kuld, der møder op med nye produkter. Det er også det, som kommer til udtryk igennem de seks billeder, som jeg fik skudt med min iPhone. På sin vis synes jeg, at de signalerer meget godt, hvad man kan forvente at møde til FindersKeepers – og hvad du kan glæde dig til, når karavanen igen ruller i 2014.

Billeder fra dagen

fk1

En af de første boder jeg kiggede forbi var Supershapes. De smukke bakker kan nemt holde styr på alle de løse sager på sofabordet, og fåes i flere forskellige farver og størrelser.

fk3

Nis Klamer havde endnu en gang taget turen til FindersKeepers i Aarhus, for at gøre opmærksom på sine farvestrålende KLAM plakater. I de minutter, som jeg betragtede hans plakater, var der adskillige mennesker henne for at høre nærmere om pris og størrelser.

fk5

Tarik fra 215.dk var mødt op med en vaskeægte gavebod. De forbipasserende kunne derfor mæske sig i gratis gavemærker, klistermærker og sågar en IncaBat-plakat.

fk9

Lærke Tøndering er uddannet keramiker fra Aarhus Kunstakademi og mødte op til FindersKeepers med farvestrålende, indfarvet porcelæn. I en tid hvor “mange har det samme”, så synes jeg det er super fedt, at se nye flotte sager, som man aldrig har set før. Den kategori falder Tønderings produkter helt sikkert ind i.

fk6

Hvis du var forbi FindersKeepers lagde du sikkert mærke til, at der var mange muligheder for at få noget nyt med hjem til væggen. En af dem, som jeg ikke havde set før, var Simone Thorup Eriksen, der var mødt op med hendes flotte illustrationer til børneværelset.

fk8

Skytte Strik var mødt op med lækre uldpuder med fjerfyld.  Kvaliteten var helt i top, og hvis du leder efter en ny pude til sofaen, så tør vi godt anbefale en pude fra Skytte Strik.

Alt i alt var FindersKeepers en stor succes – og jeg glæder mig til at besøge markedet igen i 2014.

 

 

 

 

 

One comment Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *