Nyheder fra danske Menu: Flip Around bord & POV lysestager

Designvirksomheden Menu har offentliggjort en lookbook spækket med billeder af deres nye produkter, som er resultatet af et samarbejde med en række prominente designere. Den tilgang har eksempelvis Normann Copenhagen med succes anvendt, og som du kan se i indlægget her, er der mange potentielle tilføjelser til ønskesedlen.

En ny vej for Menu

Et gennemgående tema Menus lookbook er “Making design matter” – og den bemærkning kan vi kun tilslutte os. Jeg har altid forbundet Menu med simple tallerkner og kopper, vinkarafler og viniltere, samt lysestager i rustfrit stål. Omend vinkaraflerne stadig er i sortiment, så ser det i den grad ud til, at der er blevet gjort op med gamle tider. Ind er kommet gedigne varer i keramik, holdt i de vanlige nordiske jordfarver, og nye møbler, som er skabt i samarbejde med arkitekter og møbeldesignere.

Se bare billederne herunder, der viser det nye Flip Around bord, der er fusionen mellem en taburet og et bord.  Bordet er skabt af Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn fra Norm Architects, og fås både i lys ask og mørk ask. Bordet/skamlen koster 1249 kr.

menu3 menu4

En anden iøjnefaldende nyhed på badeværelsesbilledet er “Towel ladder”, håndklæde-holderen, som er designet til blot at hvile op af væggen. Det er en anderledes løsning, som både kræver gulvplads samt højde i rummet, for virkelig at komme til sin ret. Towel ladder er netop kommet til salg – og bærer et prisskilt på 2995 kr.

menu66menu77

Ovenstående lysestager hedder POV og er designet af det svenske designforetagende Note Design Studio. Lysestagerne er udført i pulverlakeret stål, og fåes både i en udgave til bordet og til væggen. Jeg er især blevet begejstret for lysestagen til højre grundet dens geometriske former og dens enkelthed. Prisen er for både bordlysestagen og den væghængte er 249 kr. pr. stk og kan fx købes hos Trendyliving.dk.

menu-2 Ikke-navngivet-1

POV lysestagerne kommer udover i sort, også i petroleumsblå, grå og terracotta. De viste produkter i indlægget her har allerede ramt de fleste  butikker, herunder diverse webshops som Trendyliving.dk m.fl.

2 comments Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *