Kan du gøre det bedre end Nybyggerne?

I Vonsild ved Kolding ligger husene, som Nybyggerne har brugt 9 uger af sommeren på at indrette. Inden Nybyggerne rykkede ind, stod det 132 m2 store hus klar med udvendige vægge, tag og døre. Husene er nemlig et typehus, der er leveret af Frydkjær Huse, og hvis du drømmer om at gøre Nybyggerne kunsten efter, så bør du læse med her.

Gårdhavevillaen fra Frydkjær Huse

gårdhave-villa

Jeg kan godt lide at kigge på huse, og nu hvor jeg på nuværende tidspunkt bor i en lejlighed, så tænker jeg ofte på hvilken type af hus, som jeg skal bosætte mig i, når den tid kommer. Personligt er jeg omtrent lige begejstret for muligheden for at bygge et nyt hus og muligheden for at flytte ind i en ældre murermestervilla, og rum for rum sætte huset i stand. Med blå himmel og grønt græs, har jeg dog bestemt heller ikke svært ved at se mig selv parkere bilen i carporten på ovenstående billede, dykke ned i jakkelommen og finde nøglen frem og låse mig ind i ovenstående hus.

Nybyggernes nok vigtigste samarbejdspartner i projektet har været Frydkjær Huse, der som tidligere har nævnt leveret husene. De har samtidig præsenteret et koncept, som gør det muligt, at gøre ligesom Nybyggerne. Hvis du har mod på at gøre Nybyggerne kunsten efter, så skal du selv stå for følgende:

  • Malerarbejde
  • Opsætning af lofter
  • Nedlægning af gulve
  • Opsætning af indvendige døre og inventar
  • Opsætning af toiletter, blandingsbatterier, hvidevarer o. lign.
  • Anlægning af fliser og have, herunder evt. carport.

Med ovenstående i mente er der altså særdeles gode muligheder for at nyde godt af egne kompetencer – og samtidig spare en ordentlig bunke penge. Det interessante ved det koncept, som Frydkjær Huse har præsenteret, er også muligheden for at betale sig fra lige præcis dét, som man ikke orker. Hvis du f.eks. ikke har mod på at sætte et loft op, så kan du betale dig fra, at Frydkjær Huse sørger for det. Du kan med andre ord gøre det du er bedst til.

Hvis du er brændt lun på ideen om et Nybygger-hus fra Frydkjær Huse, kan du læse mere omkring projektet ved at klikke hér. I den kommende weekend har du faktisk også muligheden for at komme helt tæt på husene fra Nybyggerne, da der er åbent hus både lørdag d. 30. november og søndag d. 1. december. Det arrangement kan du læse mere om her, ved at klikke hér.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *