Fredagsfund #13: Verner Panton Flowerpot pendel & Tom Dixon fyrfadsstage

Det er blevet fredag og det betyder fredagsfund, for trettende gang! Det er samtidig ved at blive vinter, hvilket især kommer til udtryk ved timerne med dagslys bliver færre. I stedet må der tænkes i enten elektrisk- eller stearinlys, for at få lys over land. I den anledning, har vi fundet både en Verner Panton Flowerpot og en Tom Dixon lysestage frem, som begge er på tilbud.

Verner Panton Flowerpot pendel

flowerpot1

Efter jeg fik en VP3 Flowerpot, altså bordlampen, i fødselsdagsgave af min kæreste har jeg kigget efter den ovenstående lampe. Pendlen går under betegnelsen VP1 og er designet af Verner Panton i de glade 60’ere. I dag bliver Verner Panton lamperne produceret af designvirksomheden &tradition og lige siden august har jeg kun set lampen til salg til normalprisen på 1495 kr. Begejstringen var derfor stor, da jeg så, at Luxoliving.dk har lampen på tilbud til 1175 kr. Det er en besparelse på 300 kr. – og den tager jeg gerne imod! Du kan vælge i mellem ti friske farver, og leveringstiden er ca. 7-10 dage.

Du kan købe Verner Panton Flowerpot pendlen ved at klikke hér.

Tom Dixon Cell fyrfadsstage

cell2Tom Dixons lysestager er blevet uhyre populære – og det forstår man godt. Ovenstående lysestage er i messing, men den er faktisk også på tilbud i en udgave, som er udført i matpoleret stål. Fyrfadsstagen koster normal 420 kr., men hvis du er hurtig og gør brug af tilbuddet, så kan du få den for 250 kr.

Du kan købe Tom Dixon Cell fyrfadsstagen ved at klikke hér.

Har du spottet et godt tilbud?

Og som kunne være en del af vores fredagsfundserie? Så må du hellere end gerne sende os et tip på [email protected]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *