Fredagsfund #11: Gør et kup i weekenden til Outlet Tour eller Menu lagersalg

Den kommende weekend byder på et interessant mix af designmarkeder, lagersalg og udsalg i både Aarhus og København. Her finder du et bredt udvalg af nye varer fra store og små producenter. Så hvis du drømmer om at få overstået julens gaveindkøb, inden det store gave-ræs  for alvor begynder i december, så læs med hér!

Aarhus: Outlet Tour i Ridehuset

royal-cph detydre-2

Outlet Tour har overtaget Ridehuset i Aarhus i denne weekend. Faktisk tyvstartede Outlet Tour i onsdags, og har siden da solgt ud af lækre sager fra en perlerække af danske designvirksomheder. Outlet Tour er en tilbagevendende begivenhed, og atmosfæren i Ridehuset er ganske afslappet, da alle varerne blot står på borde og paller, hvilket giver god mulighed for at nær-studere varerne.

Outlet Tour overtager restpartier af varer fra virksomheder som Royal Copenhagen, Eva Solo, Lene Bjerre, Rosendahl, Stelton m.fl., så hvis der er noget specifikt, som du leder efter, så kan du med fordel lægge vejen forbi Outlet Tour i Ridehuset.

Du kan læse mere om Outlet Tour i Aarhus ved at klikke hér. 

Charlottenlund: Lagersalg hos Menu på travbanen

menu-lagersalg

Menu afholder lagersalg på Travbanen i Charlottenlund, og du kan forvente et bredt udvalg af nye varer såvel som 2. sorteringsvarer mv. Det betyder, som regel, gode priser, så forvent kø fra morgenstunden lørdag d. 16’ende november.

København: CPHmade Torvedag i Axelborgsalen

cph-made

Søndag d. 17. november, kan du opleve hvad ca. 30 medlemmer af CPHmade får tiden til at gå med. Forvent et udvalg af vaser, borde, plakater og diverse tryks.

Du kan læse mere om CPHmade Torvedag ved at klikke hér.