Fredagsfund #6: Kom til lagersalg hos Ferm Living, OK Design & Helbak

Det er blevet fredag – og i denne udgave af fredagsfund, ligger bolden hos dig. Du har nemlig mulighed for at gøre et fund, hvis du besøger et af de lagersalg, som vi har skrevet om i dette indlæg. Vi har samlet informationer omkring lagersalg hos bl.a. Ferm Living, OK Design og Helbak Scherning, der alle finder sted her i efterårsferien.

Ferm Living lagersalg

lagersalg-ferm

FERM Living afholder lagersalg sammen med Hofmann Copenhagen og Beck Söndergaard. Her vil du have mulighed for at finde et bredt udvalg af de kendte Ferm Living varer, samt tøj fra de to førnævnte producenter. Med et lagersalg af denne type tør vi godt garantere, at der bliver kø.

OK Design lagersalg

ok_design_lagersalg_kobenhavn

Hvis du drømmer om en Acapulco-stol, så kunne OK Design lagersalget være noget for dig. på Dortheavej 6 finder du et bredt udvalg af de kendte stole samt diverse borde, puder mv.

Helbak Scherning lagersalg

helbak

Helbak/Scherning afholder deres lagersalg i deres butik på Kompagnistræde 8, 1208 København K. Du kan finde de velkendte farverige fajanceprodukter fra HELBAK og delikate smykker fra SCHERNING, alle med mindre skønhedsfejl og alt nedsat med minimum 50%. Salget starter d. 15/10 og slutter d. 18/10 – få et overblik over åbningstiderne her. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *