Udsalgsdag hos Royal Copenhagen

I en gul murstensbygning på Søndre Fasanvej på Frederiksberg ligger et slaraffenland for Royal Copenhagen fans. Her ligger nemlig Royal Copenhagens Fabriksudsalg, hvor der bliver solgt ud af 2. sorteringsvarer og udgåede produkter til favorable priser. Normalt er der 15% på de fine sager, men på lørdag d. 28/9 kan du spare helt op til 40%!

Selvom de fleste lagersalg efterhånden strækker sig over en weekend, så oplyser Royal Copenhagen på deres hjemmeside, at det kun er lørdag d. 28/9, det er muligt at spare op til 40%. Fra tidligere besøg hos butikken på Søndre Fasangade ved vi, at der er et stort udvalg af de klassiske serier og selvom det er 2. sorteringsvarer, er varerne stadig af høj kvalitet.

Royal Copenhagen har om nogen formået at tryllebinde de danske designinteresserede. På Facebook har virksomheden tæt på 50.000 fans og på Instagram følger over 8000 personer med. På Instagram er der over 22.000 billeder tagget med #royalcopenhagen og for mange danskere, er det efterhånden blev en fast tradition at forevige aftensmaden på Royal Copenhagen tallerknerne. Tallene vidner om en stor interesse for den traditionsrige virksomhed, så forvent, at der er kø allerede inden dørene åbner på lørdag kl. 10.00.

Har du ikke mulighed for at komme til udsalgsdag hos Royal Copenhagen, kan du i stedet nyde godt af 25% rabat på  udvalgte “Hvid Riflet” produkter. Det kan du læse mere om hvis du klikker hér.

Find vej til fabriksudsalget hos Royal Copenhagen

Vis stort kort

Ps: Vi elsker at kigge på billeder

Så hvis du falder over nogle fine sager fra lagersalget, som du ikke kan leve med, så brug tagget #detydre på Instagram – så ender dit billede også direkte her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *