Styling: Krea_Pernille for by Lassen

Tilbage i maj annoncerede by Lassen, at de efterlyste en boligstylist til arbejdet med deres kommende katalog. Det resulterede i en konkurrence på Instagram under hashtagget #bylassenstylist2014 hvor over 500 bidrag blev tilføjet. En del af disse billeder kom fra Krea_Pernille der gik “all in” for at vise hendes kærlighed til by Lassens produkter, og lavede derfor flere stilsikre stylinger på Instagram. Pernille løb med sejren, og d. 30. juni blev billederne til kataloget taget. Nu er selve by Lassen kataloget så småt på vej ud til butikkerne, og vi har fået mulighed for at give jer en lille snigpremiere i samarbejde med Pernille! Hun har her udvalgt sine favoritter, og fortæller derudover mere omkring den store dag.

Jeg er sikker på, at de der følger Krea_Pernille på Instagram, ved at Pernille gik ydmygt ind til opgaven, og oprigtigt glædede sig til at få muligheden for at style billeder i et professionelt setup. Resultatet taler for sig selv – det er nogle smukke billeder, og samtidig er det enormt inspirerende, at se de mange forskellige måder hvorpå by Lassen produkterne kan bruges. Det er modigt gjort af by Lassen, men samtidig også fantastisk at se en virksomhed, der aktivt inviterer deres fans indenfor og laver en konkurrence som denne.

styling1styling2På forhånd havde Pernille og Nadia Lassen, der er oldebarn af Mogens Larsen, og direktør for by Lassen, diskuteret hvilke forskellige temaer de skulle omkring i forbindelse med stylingen. Det blev derefter købt ind efter, så alt fra perfekt visne grene, mini juletræer og flødeskumskager var til rådighed, da billederne til kataloget skulle i kassen. Når man kigger nærmere på den slags billeder, så kan det se ud som, at det har været en nem omgang at tage disse billeder. Det tror jeg personligt ikke har været tilfældet – og alle der har forsøgt at eksperimentere lidt på hjemmefronten med “stilleben”, ved hvor svært det er at få tingene til at gå op i en højere enhed. Det med at få tingene til at gå op i en højere enhed er i den grad lykkes her.

styling3styling5styling4På hhv. byLassen og Krea_Pernilles profiler på Instagram kan du se mange flere billeder fra det nye katalog i den nærmeste fremtid. Alle produkterne du har set på billederne her er desuden i butikkerne nu.

Du kan se hele udvalget af by Lassen ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *