Kender du Silke Bonde?

Silke Bonde. Kender du navnet? Måske ikke, men netop derfor giver vi dig i dette indlæg et indblik i Silkes arbejde og passion. Illustrationer. Hun laver alle mulige former for illustrationer – og de er særdeles dekorative. Billederne er skabt med geometriske figurer, der som helhed skaber motivet på illustrationerne.

Stilrene naturmotiver

Silke arbejder med illustrationer, hvor geometrien er grundlaget – og resultatet er altid simpelt og lækkert. Motiverne er ofte fra naturens verden, og mange dyr er blandt andet afbilledet i den nuværende serie af illustrationer.

Særligt “Fly Baby Fly”-serien har vækket redaktionen bag Detydre.dks opmærksomhed – og med de to favoritter, Parro og Chick, er der bestemt mulighed for at finde et fedt motiv, der passer til netop dit hjem.

silkebonde-illustration-2 silkebonde-illustration-1

Rolige motiver giver et roligt hjem

Blandt andet ser vi motiverne som rolige – og vi nyder den ro, de kan skabe i et hjem. Eksempelvis har netop ovennævnt “Chic”-illustration dannet grundlag for nedenstående billede, som vi i sandhed vil beskrive med ordene “hjemlig idyl”.

Samtidig har billederne dog en dybde og en “forunderlighed” over sig, der gør, at man som iagttager kigger på, hvilke former og farver, der skaber det motiv, man netop ser ved første øjekast.

IMG_2953

Alt i alt nogle – i vores optik – sjove og anderledes billeder. Så hvis du savner noget nyt til væggene eller bare har lyst til at læse mere om hvem Silke er, kan du se mere på silkebonde.dk.

Flere illustrationer og plakater

Vi har tidligere skrevet et indlæg om en anden kunstner i denne genre – nemlig 215.dk, hvor man kan finde illustrationer og plakater i en lidt anden og mere inka-inspireret stil. Læs indlægget om 215.dk og hans illustrationer her.

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *