Lidt om Bent Brandt – og en opskrift på Whiskey Sour

Efter en travl periode på mit kandidatstudie kan jeg efterhånden se en ende på eksamener og sommerskole. Travlheden gjorde, at jeg måtte skrue lidt ned for mit engagement her på bloggen. Alligevel er der stadig rigtig mange mennesker, som har klikket sig herind – og er gået på opdagelse i de blogindlæg, som gemmer sig i de forskellige kategorier her på siden. Det er fedt! I dag skal det handle om en virksomhed, som jeg aldrig har haft noget forhold til, og som min kæreste gjorde mig opmærksom på sidste efterår. Jeg havde nemlig længe snakket om, at jeg savnede nogle solide drinksglas. Lang historie kort, så faldt min kæreste over Libbey drinks glassene fra Bent Brandt – og således blev de klikket hjem som en meget tidlig julegave.

Libbey drinks glas fra Bent Brandt

De flotte glas kommer i flere forskellige størrelser – og til særdeles venlige priser. Den eneste ulempe er, at de egentlig er henvendt til restaurationsbranchen, og at de derfor kommer i kasser med 12 stk. Det viste sig dog ikke at være et problem herhjemme. 8 stk. røg ind i skabet, og de sidste 4 blev givet væk i gave. Glassene kan naturligvis gå i opvaskemaskinen uden problemer, og føles dejligt solide.

 

libbey-hobstar

 

Opskrift på Whiskey Sour

Hvis det var opskriften på Whiskey Sour, som lokkede dig herind, så klik på videoen herunder. Som Whiskey Sour novice var det en af de opskrifter jeg lænede mig op af, da jeg prøvede kræfter med denne cocktail for første gang. Blandingen af det sure og det søde i afstemte mængder sikrer desuden, at resultatet sidder lige i skabet hver gang. Det er desuden en af de cocktails som gør sig ekstra godt i et flot glas, som Libbey Hobstar fra Bent Brandt.

Indlægget er bragt i samarbejde med Bent Brandt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *