Fredagsfund #2: Royal Copenhagen brunchsæt og spisebord i egetræ

Det er blevet fredag – og det betyder fredagsfund! Vi har været en tur rundt på internettet og fundet to gode tilbud, som kan blive dine med et museklik. Se hvordan du kan få fingrene i et lækkert brunchsæt fra Royal Copenhagen ved at klikke på læs resten.

Brunchsæt fra Royal Copenhagen

Vi er store fans af brunch – og med nedenstående brunchsæt fra Royal Copenhagen er det nemt at dække op til et rigtigt festmåltid. Sættet indeholder de traditionelle hvidriflede produkter, i form af to æggebægre, to portionsskåle, to tallerkner på 22 cm., og to thermokrus. Det hele er pakket flot ind i nedenstående kasse.royalcph

Sættet koster 899 kr. – og det er en besparelse på 415 kr. i forhold til individuelt salg. Køb Royal Copenhagen brunchsættet hér.

Spisebord i egetræ fra Lauritz.com

Er du på udkig efter et nyt spisebord? Så tag et kig forbi Lauritz.com, hvor du netop nu kan finde nedenstående spisebord. Bordet er udført i massivt egetræ og fremstår ifølge Lauritz.com med “tydelige brugsspor” omend billederne ikke afslører tegn på misligehold. For et egetræsbord er patineringen indiskutabelt det smukkeste.

spisebord

Auktionen løber til d. 16-09-2013 kl. 15.13. Du kan byde på egetræsbordet på Lauritz.com hér.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *