Fredagsfund #1

Mangler du nogle ting til indretningen af dit hjem? Så er Detydre.dks nye serie, “Fredagsfund”, måske noget for dig. Her vil vi om fredagen lave en liste over de fund, vi synes, er mest spændende – og så kan købes inden for den kommende tid. Hvis du f.eks. er på udkig efter en Componibili, så klik på læs resten.

Componibili inkl. gratis filttop

hvid 3Casanova er kendt for deres mange forskellige og lækre møbler – og netop nu har de et af de ikke så pristunge designmøbler på tilbud. Det drejer sig om Kartells spændende sidebord, Componibili, hvor du ud over udgaven med 3 elementer får en gratis filttop med i købet. Og en lille note når du modtager den: Filttoppen ligger nede i foden af bordet, så du skal vende den på hovedet for at finde den. (Ja, vi begik selv fejlen).

Find Componibili på tilbud til 860,- kr. inkl. filttop lige her.

Den Spanske Stol på Lauritz.com

3108270Vi lægger ud med en spændende auktion på Lauritz.com, hvor man kan købe den ikoniske “spanske stol” fra Børge Mogensen på auktion. Stolen er lavet af solidt egetræ og kernelæder, som vi lover kun vil blive smukkere i takt med, at stolen bruges, og der dermed sker patinering af læderet.

Denne ikoniske stol kan du lige nu finde på Lauritz.com, hvor den er på auktion indtil lørdag d. 7. september kl. 13:35.

Find auktionen på Den Spanske Stol her.

[

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *