Forårsfavoritter fra House Doctor

Foråret er unægteligt på vej, og med det følger typisk sol, højere temperaturer og andre gode sager. Det er samtidig en oplagt mulighed til at skifte lidt ud i interiøret, og få fundet vaser, nips og andre pynteting frem, og stille de tunge lysestager og uldtæpperne tilbage i skabet. Jeg har kigget nærmere på en række fine sager fra House Doctor hos webshoppen Cool Living, for deres ting er altså altid bare en sikker vinder, hvis du leder efter boligtilbehør, som samtidig er til at betale!

house-doctor-vaser

Jeg har det personligt sådan, at når det er lyst udenfor, så må der også gerne være lyst indenfor. De lyse pastelfarver får derfor typisk en plads indenfor i forårsmånederne. Vaser er oplagte, set ud fra et dekorativt synspunkt. Enkelte grene fra haven kan være mere end rigeligt til at understrege den grønne stemning, og resultatet bliver kun bedre, jo flere forskellige farver, former og materialer der mixes sammen!

foraar-house-doctor2house-doctor-nips

En af de serier, som jeg holder mest af hos House Doctor er deres flotte serie af stentøj og keramik. Det er super dekorativt, og så kan det endda gå i opvaskemaskinen. Herhjemme mixer og matcher vi House Doctor tallerknerne med hvid vores hvid riflede tallerkner fra Royal Copenhagen og Hammershøi stellet fra Kähler. De rene, hvide linjer mixet med det rå og rustikke design fra House Doctor er en oplagt kombination!

house-doctor-tallerken

Billederne tilhører House Doctor. Indlægget er bragt i samarbejde med Cool Living. Alle holdninger udtrykt i dette indlæg er skribentens egne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *