IKEA Sinnerlig er i butikkerne nu

IKEA Sinnerlig er navnet på IKEAs måske mest interessante kollektion til dato, og de mange fine varer har netop ramt hylderne i landets fem IKEA butikker. Kollektionen er blevet til i samarbejde med designeren Ilse Crawford og med kork, som et af de gennemgående elementer. Jeg er fra den generation hvor kork var noget, som primært blev brugt til at opslagstavler – foruden vinpropper! Hvor jeg selv kan komme i tvivl om hvorvidt jeg kunne se mig selv have et spisebord med en bordplade i kork, så hersker der ingen tvivl om, at de nye Sinnerlig taburetter sagtens måtte flytte ind hjemme hos mig!

Et kig på IKEA Sinnerlig

sinnerlig-taburetikea-sinnerlig-baenkikea-sofabord-sinnerligikea-sinnerlig-taburet-lys

Som billederne antyder er der skruet godt op for brugen af varme jordfarver. Især den mørke kork spiller virkelig godt sammen med det sortlakerede stålstel, og ligner noget, som sagtens kunne koste mere end de 400 kr. som IKEA spørger efter. Foruden diverse møbler, herunder dem du ser på billederne her, består kollektionen af diverse flasker og glas med låg, der alle er mundblæste. Nu skal man jo ikke nødvendigvis falde på halen over hvad som helst, men jeg sætter stor pris på ting, som fremstår lidt unikke. Også selvom jeg ved, at de er produceret i hundredtusindvis.

IKEA Sinnerlig blev introduceret tilbage i maj måned, men det er altså først nu, at det er kommet i butikkerne. Allerede nu er der dog begyndt at dukke billeder op af Sinnerlig sagerne på hashtagget #sinnerlig på Instagram, og selvom det er nogle flotte billeder, som IKEA har fået taget af kollektionen, så er det altså bare sjovere at se tingene i hjemlige rammer! Hvis du allerede har været IKEA og købt ind af Sinnerlig kollektionen, så er du naturligvis også mere end velkommen til at hashtagge dine billeder med #detydre på Instagram.

Du kan se hele Sinnerlig kollektionen ved at klikke hér

FØLG DETYDRE.DK PÅ INSTAGRAM HÈR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *