Her kommer Furbazaar

Furbazaar står bag en ny dansk webshop, der satser på pelsprodukter i høj kvalitet, og bl.a. fører et stort udvalg af lammeskind. Jeg har i den sidste måneds tid haft fornøjelsen af at se nærmere på et par produkter fra lammeskindskategorien, og det er der kommet dette blogindlæg ud af. Når det kommer til boligindretning, så vil der nok altid være nogle ting, hvor det kan være svært at få en præference for en producent af et givent produkt. Sådan har jeg det lidt med lammeskind. Måske er det fordi, at det er noget jeg er vant til at se stablet i meterhøje bjerge i diverse bolighuse, og typisk til en pris, der koster det samme som en tur i biografen for to. Det krævede i hvert fald et nærmere kig på et rigtigt lammeskind at få rykket ved det ideal, og for at kunne konstatere, at der rent faktisk er forskel på kvaliteten af lammeskind.

Bag projektet står de tre iværksættere Søren Bjerremand, Daniel Skovbakke og Patrick Vinding Olesen, og udgangspunktet for min opmærksomhed, er det væld af forskellige lammeskind, som er blevet en del af sortimentet. Lammeskindene kommer primært fra New Zealand, Island og Tibet og det sikrer en naturlig alsidighed i udvalget ift. tekstur, farver og størrelse. Det er naturligvis en smagssag, om man er til de langhårede eller korthårede lammeskind, men især de newzealandske udgaver, med de korte, krøllede og robuste uldfibre er blandt favoritterne herhjemme. Det giver et super blødt lammeskind, som gør sig perfekt i f.eks. Charles Eames klassiske gyngestole.

furbazaar-lammeskind

En af de ting, som til gengæld har haft min interesse i et længere stykke tid er stole. Jeg holder af gode, robuste stole, og jeg er vild med hvordan komforten kan øges, og det visuelle udtryk ændres, bare ved at tilføje et seat cover. Jeg har haft kig på mange forskellige løsninger, for at sidde endnu bedre på både mine Eames DSW stole, og de øvrige stole jeg har, hvor sædet er uden polstring. Til min folkestol, den på billedet herover, havde jeg egentlig opgivet at finde noget, som jeg synes der fungerede ud fra ovenstående parametre. Jeg synes dog selv, at det er lykkedes super godt med dette seat cover. På Instagram har jeg set masser af billeder af lammeskind i Eames DAW stole, altså dem med armlænene, og jeg må tilslutte mig den skare, der synes det ser super godt ud. Til stole uden armlæn vil jeg dog til hver en tid anbefale et seat cover.

Du kan se hele udvalget hos Furbazaar ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *