Forårsnyheder fra IKEA

Hvis du leder efter en god undskyldning for at tage en tur i IKEA i løbet af påsken, så har du en nu! I starten af april rammer en lang række vel-designede nyheder nemlig landets fem IKEA butikker. Blandt nyhederne finder du både en ganske charmerende modulsofa, hvis buttede formsprog er meget moderne pt., og en ny serie af borde der er udført i ask. Tanken om flere IKEA møbler i massivt træ er jeg personligt meget begejstret for, da det alt andet lige muliggør en flottere patinering end laminat og finer. I forbindelse med annonceringen af de mange fine nyheder, har IKEA fået knipset en masse fine billeder, og dem kan du kigge nærmere på herunder.

IKEA Lisabo borde

Designerne Knut Hagberg og Marianne Hagberg står bag Lisabo serien. Resultatet er en håndfuld sideborde, sofaborde og skriveborde, der som tidligere nævnt er udført i massivt ask. Bordene er designet til at kunne bruges i mange forskellige opstillinger, ligesom sidebordene også kan bruges som indskudsborde. Det er ganske smart tænkt.

ikea-lisabo1ikea-lisabo-detydre

IKEA Möckelby borde

Spisebordet udgør ofte hjemmets centrum, og Möckelby spisebordet er designet til at være lige præcis det. Med en planker i massivt egetræ, der har fået en gang lak, og en størrelse på 235 cm x 100 cm er der tale om et bord der i hvert fald gerne vil udgøre det naturlige samlingspunkt. I samme serie findes også et klapbord, med tillægsplader, der kan slås ud til at måle 150 cm x 79 cm.

ikea-spisebordikea-spisebord-detydre

IKEA Norsborg sofa

ikea-norsborgnorsborg-ikea-sofa

Den nye Norsborg sofa kommer i et væld af farver, og har flere gode detaljer som bl.a. farvede lynlåse. Som sædvanlig er der et utal af kombinationer på disse IKEA sofaer, og det bedste overblik fåes derfor ved at tage en tur forbi en af butikkerne. Disse sofaer sælges dog først fra juni 2015!

FØLG DETYDRE PÅ FACEBOOK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *