En sølvstribet nyhed fra Kähler

Så er der godt nyt til alle Kähler fans! Kähler er nemlig på banen med Jubilæumsvasens lillebror, i form af en fin, sølvstribet Omaggio vase! Den nye sølvfarvede serie af vaser kommer i tre forskellige størrelser inden sommeren 2015, til de sædvanlige, attraktive Kähler-priser. Hvad der sikkert vil glæde mange er, at vasen ikke er produceret i et begrænset oplag, og der burde derfor være nok til alle, da Kähler Omaggio i sølv kommer til at indgå i standardsortimentet.

kahler-solv-omaggio

Det er designerne bag Stilleben, Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg, der har tænkt tankerne til denne sølvstribede Omaggio vase. De karakteristiske striber er håndmalet med en metallisk sølvfarvet maling, der har en undertone af andre metalliske farver som grøn, lilla og pink. Det giver vasen et helt specielt levende udtryk, når refleksioner fra solen eller stearinlys genspejler sig i vasen. De nye sølvfarvede vaser trækker ligesom Jubilæumsvasen også tråde tilbage i tiden, for allerede i 1889 eksperimenterede Kähler med metallisk maling for første gang, da de i forbindelse med Verdensudstillingen i Paris præsentere den røde lustre-vase.

Kähler Omaggio Sølv kommer til april/maj

Som du kan se på billederne, kommer vasen i tre forskellige størrelser. Disse er 12,5 cm, 20 cm, og 30,5 cm, og priserne er hhv. 199 kr. for den mindste, 349 kr. for den mellemste og 449 kr. for den største sølvfarvede vase. Det er ganske fornuftige priser, og mon ikke, at disse vaser bliver mindst lige så populære som Jubilæumsvase?

Fra d. 1. januar 2015 bliver det muligt at forudbestille de sølvstribede vaser hos bl.a. Trendyliving.dk. Vaserne skulle ramme butikkerne i april/maj måned, så hvis du havde regnet med, at du kunne få din nye vase lige med det samme, må du desværre væbne dig med tålmodighed. Som bekendt kommer alt godt til den der venter, og det må jo også siges at være tilfældet her – for allerede nu synes den nye Kähler Omaggio vase med sølvstriber at være blandt år 2015s flotteste nyheder.

 

VI KAN VENTE SAMMEN PÅ FACEBOOK – KLIK HÈR.

One comment Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *