Værkstedslamper anno 2014

I 1951 designede Axel Wedel Madsen Værkstedslampen, og med den forholdsvis simpel konstruktion, har den lampe vist sig at være en langtidsholdbar vare. Værkstedslampen var – du har nok gættet det – oprigtigt designet til at kaste lys i værksteder landet over, men det har bestemt ikke afholdt folk fra også at invitere lampen indenfor. Nu har designvirksomheden Made By Hand givet lampen en kærlig tur efter tidens foreskrifter, og det betyder at værkstedslamperne snart kan findes i kobber, såvel som oxideret kobber, rustfrit stål og en række friske pastelfarver.

Værkstedslamper fra Made By Hand

wedel-madsen-lampe2

Der er fra starten lagt op til, at værkstedslamperne fra Made by Hand kommer i fire forskellige udgaver, der har fået modelnavnene W1, W2, W3 og W4. De kommer med en diameter på hhv. 18, 28, 35 og 50 cm. og der burde således være noget for enhver smag – og et hvert spisebord. Med mindre du er helt sikker i din sag, ville jeg dog nok tage et kig på Made by Hands forhandlerliste og se hvor du kan se nærmere på lamperne. Det er i hvert fald min egen plan, for at kunne kigge nærmere på værkstedslampen i oxideret kobber – den farve er jeg blevet helt tosset med.

lampe3

Værkstedslamperne fra Made by Hand er sat til at ramme butikkerne i løbet af oktober. Priserne starter fra 695 kr. for den mindste udgave, W1, og slutter på 6995,95 kr. for W4. W2 og W3, der nok må forventes at blive de mest populære lamper koster hhv. 2495 og 3495.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret med flere nyheder fra Made by Hand om værkstedslamper og andet godt kan du følge dem på Facebook eller Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *