Nyheder fra Louis Poulsen

Den 9. september 2014 ville Poul Henningsen have fyldt 120 år. I den anledning har Louis Poulsen, der producerer de klassiske PH lamper, lanceret en række nye smukke lamper, i form af PH 3,5-3. Det er ikke verdens mest mundrette navn, ej heller det mest logiske ved første øjekast, men det kan vel i sig selv være ganske lige meget, når nyheden er så superflot, som det er tilfældet her. For så skal lampen nok få den omtale, som den fortjener! Det er desuden ganske inspirerende at se de billeder, som Louis Poulsen har fået taget i forbindelse med lanceringen, for de viser virkelig hvordan PH 3,5-3 kommer til sin ret.

phlampe3

Lampen er tilgængelig i fire farver: orange, rød, hvid og grøn. Skærmene er udført i metal med en hvid omrulning, og selve skærmholderen er forkobret messing. Det giver et fantastisk samspil i mellem farverne, hvilket billederne her også vidner om. Prisen for lampen er 5.495 kr. hvilket unægtelig gør, at lampen befinder sig i den tunge ende af spektret. Alligevel er det en fuldstændig unik lampe, og at det ikke ligner noget, som jeg har set før, taler altid for når jeg selv skal vurdere, om jeg synes noget er pengene værd.

 

De nye PH 3,5-3 lamper er så småt begyndt at dukke op hos forhandlerne, ligesom de også kan købes hos online. Selv havde jeg fornøjelsen af at kigge nærmere på lamperne til Formland Upgraded, og der er ingen tvivl om, at lamperne er lige så smukke i virkeligheden, som de er her på billederne! På Formland Upgraded var der opstillet små stylinger med lamperne, i samme stil som dem på billederne, og de gange jeg fik forbi dem, var der folk henne for at kigge nærmere på de nye PH lamper.

2 comments Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *