Fredagsfund #58: Spar 50% på Kasia Lilja plakater

Kasia Lilja er grafisk designer, og hun har høstet masser af omtale med hendes populære serie af “Ja-hat” plakater. Det er et budskab, der er til at forstå og nu hvor plakaterne pt. kan købes med 50% rabat hos Downtown.dk tænkte vi, at det fortjente en plads i ugens udgave af fredagsfund! Der er 9 forskellige plakater med i tilbuddet, og herunder kan du se et udpluk af de tilgængelige udgaver.

Kasia Lilja Plakater

kasia-lilja-plakater Alle plakaterne måler 50×70 cm, og de bliver trykt på mat 200 g semi-gloss papir. 50 x 70 cm er blevet et forholdsvis almindeligt format for rammer, og det gør også at de populære IKEA Ribba rammer er et oplagt alternativ, hvis du ligeledes er på udkig efter en ramme. Normalprisen for en plakat er 399 kr., men i anledningen af kampagnen på Downtown.dk kan du få fingrene i en plakat for 200 kr. Plakaterne bliver sendt 8-10 dage efter kampagnens udløb, og porto udgør 39 kr. kasia-lilja-plakater2 Tilbuddet varer til og med søndag d. 13/10-2014 kl. 23.59, så du har stadig et par dage at løbe på, hvis du gerne vil gøre brug af tilbuddet.

Du kan se alle Kasia Lilja plakaterne ved at klikke hér.

Er du på Instagram?

Så vil vi gerne se hvordan du bruger plakater hjemme hos dig! Gør som 26.000 andre, og tag dine billeder med #detydre på Instagram. Vi elsker at kigge på billeder, og alle billeder kommer desuden en tur forbi bloggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *