Fredagsfund #19: Få overblikket over 2014

En gang i mellem kan det være rart at gå tilbage til det, som man ved fungerer: I det her tilfælde tænker vi naturligivs på en god, gammeldags kalender. Vi har samlet en håndfuld bud på hvad du kan hænge på væggen, og hvis du er på jagt efter mere end bare en traditionel kalender, så bør du læse med her!

 Plakatkalendere

2014-plakat4

Ovenstående plakat har vi fundet på Etsy.com. Plakaten koster 220 kr. og bliver sendt fra England, så du kan forvente relativt hurtig levering. Betalingen foregår sikkert via Etsy.com, der er en handelsplads for designere, som sælger ud af deres værker. Jeg har af flere omgange bestilt plakater på Etsy.com, og jeg har aldrig oplevet nogen problemer.

plakat2014

Plakaten med solen er ligeledes fra Etsy.com. Den koster 130 kr, og hvis du ikke allerede har gættet det, så står alle årets dage rundt om solen. Der er dømt friske farver for alle pengene, og hvis du har forelsket dig i denne plakatkalender, så kan du købe den ved at klikke hér.

Vægkalendere

inca-kalender

Tarik fra 215.dk har forvandlet de kære IncaZoo-dyr til en vaskeægte kalender. Hæng plakaten på et søm, og du er “good to go”. Når måneden er omme, står du med en plakat, som du kan klippe ud og sætte i en ramme. Den idé er vi helt vilde med, og hvis du også er det, så koster kalenderen 375 kr. og kan købes lige hér.

2014

Ovenstående plakat er designet af Sebastian Wrong for HAY. Der er flere elementer i serien, der går under navnet “Wrong for HAY”. Man kan jo nok godt argumentere for, hvis man har en lille komiker gemt i sig, at det her er helt “Right for HAY”. Plakaten kræver to søm for at blive hængt op, og koster 145 kr. Du kan købe kalenderen ved at klikke hér. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *