Fredagsfund #14: Plakater fra 215.dk og KLAM

Det er endnu en gang blevet tid til fredagsfund, og i denne udgave render to erfarne plakatkunstnere med alt opmærksomheden. Nis fra plakatmageriet KLAM har nemlig en deal kørende på Downtown.dk, og Tarik fra 215.dk har et juleudsalg kørende på hans website. Men det ene af de to tilbud udløber i aften – så du skal skynde dig!

Spar op til 35% på byplakater fra Plakatmageriet KLAM

plakat4

aarhus4

Nis Klamer besluttede sig i 2011 for at slå sig ned som plakatkunstner, og det er der sidenhen kommet utallige flotte plakater ud af. Faktisk 25 af slagsen, og de er omdrejningspunktet for et tilbud på dealsitet Downtown.dk. Det betyder, at du kan få fingrene i en spritny plakat fra kun 190 kr. og samtidig nyde godt af gratis fragt – men du skal være hurtig på tasterne, for tIlbuddet udløber nemlig fredag d. 6. december kl. 24.00.

Du kan købe KLAM plakaterne på Downtown.dk ved at klikke hér.

Spar op til 25% på de populære plakater fra 215.dk

wolf incapanda

Tarik fra 215.dk har formået at skabe en serie af helt unikke plakater med hans IncaZoo serie. Især IncaWolf, som plakaten med den grå ulv hedder, har jeg længe været begejstret for – og hvis du har det på samme måde, så kan du med fordel gøre brug af juleudsalget på 215.dk. Det betyder nemlig, at du kan spare 25% på alle plakaterne.

incaracoon

Tilbuddet gælder helt indtil juleaften og de 25% i rabat er fratrukket priserne på 215.dk. Det betyder, at prisen for en plakat på 50×70 cm er 205 kr, hvilket må siges at være ganske rimeligt. Hvis plakaten skal gives i julegave, bør du nok ikke bestille senere end onsdag d. 18. december, for at plakaten kan nå frem i tide.

Du kan købe IncaZoo plakaterne fra 215.dk ved at klikke hér. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *