Demokratisk design fra MADE BY U

Designfællesskabet MADE BY U er på banen med et sprit nyt koncept der går under navnet “Vote by u”. I al sin enkelhed går det ud på, at du kan være med til at bestemme hvilke produkter, som der skal være tilgængelige på webshoppen. For at du kan give din mening til kende, skal du lægge vejen forbi www.votebyu.dk og klikke “Pick it” eller “Skip it” på de ting du hhv. synes om, og ikke synes om.

Din interesse er naturligvis på ingen måde bindende, og du behøver heller ikke logge ind for at afgive din stemme. På nuværende tidspunkt drejer det sig bl.a. om nedenstående produkter, der altså hvis interessen er stor nok, kommer til salg på webshoppen! Prisen bliver 179 kr. for borduret i kobber, og 999 kr for plaiden i 100% uld.

vote-by-u

At have en fornemmelse for interessen på forhånd giver mulighed for at vurdere hvor meget der skal købes ind – og det er altid en rar ting. Det gør nemlig, at prisen kan holdes nede på et fornuftigt niveau. Se bare nedenstående magasinholder i kobber og træ, med plads til mindst 6 magasiner, der står til 250 kr på webshoppen. Det er altså en ganske skarp pris! Det klassiske Flip Clock ur står til 999 kr, og spejlet til 325 kr.

voteby-u

Sortimentet på MADE BY U bærer præg af en fornem fornemmelse for hvad der hitter her og nu – og det er selvfølgelig et cadeau til både indkøbere og de personer, der har været inde og afgive en stemme. Kobber er selvfølgelig ganske oplagt at inkludere, men der er flere spændende ting, som allerede er blevet en del af sortimentet. Her er bl.a. ure fra Karlsson, clipboards og skærebrætter i marmor i moderne former. Det hele måtte gerne flytte ind herhjemme. madebyu

Følg MADE BY U’s videre færd

Hvis du gerne vil holde dig opdateret med nyheder fra MADE BY U så kan du finde dem på Facebook og Instagram. Som du nok har gættet, kommer der løbende nye produkter både til afstemning og til salg, og det kan altså godt betale sig at følge med, for der ikke ubegrænsede mængder af de fine sager.

Indlægget er bragt i samarbejde med MADE BY U. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *