56Droplet AirDock fra Erik Bagger Design

En ny dansk designet højtaler har meldt sin ankomst. Bag højtaleren med det knap så mundrette navn står virksomheden 56° Denmark – og selve designet er leveret af Erik Bagger Design. Højtaleren er en skøn forening af en dock og en oplader, og leverer naturligvis trådløs lyd til din iPad/iPhone via AirPlay.

Til lands, til vands … og i luften

Den nye højtaler er designet til at følge dig, der hvor du er. Med en bredde på 13,5 cm og en højde på 10 cm, passer højtaleren perfekt i tasken, når du er på farten, samtidig med, at den ser ud af noget, når du er hjemme. Droplet Airdock kan enten levere din yndlingsmusik via den dockede forbindelse, der forresten er designet til Apples nyeste Lighting stik, eller via AirPlay. Med et standard stereojack-kabel er det også muligt at fremtrylle musik, fra den stilrene højtaler, hvis du f. eks. tilslutter en Android-enhed eller bærbar computer.

droplet-detydre4

droplet-detydre-5

Et nærmere kig på designet

Der findes efterhånden et bredt udvalg af designhøjtalere i Danmark. Hvor visse virksomheder, som f.eks Libratone har valgt at rykke ved idealerne for en højtaler igennem materialetvalget, ser det ud til at 56° Denmark og Erik Bagger Design har valgt at gå tilbage til hvad vi kom fra: Rustfrit stål, sort stof og mørkt plastic. Resultatet er unægteligt stilrent, og som de medfølgende billeder afslører, gør højtaleren sig særdeles godt både i parken, på båden eller skrivebordet.

droplet-detydre

Kvaliteten på materialerne ser ud til at være ganske fin. Vi har desværre ikke haft mulighed for at lytte til selve højtaleren, men at dømme ud fra specifikationerne, er der tale om en ganske velspillende højtaler. Hvis du er interesseret, så følg med på 56 Denmarks Facebook-side omkring tilgængeligheden i diverse fysiske butikker samt online. Droplet Airdock kommer til salg fra 1. november. Prisen bliver 3995 kr.

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *