Liila fra Nuura – den perfekte loftslampe til den lille gang

Sponseret indlæg. I indlægget her kan du blive klogere på en lysende nyhed fra det danske designbrand Nuura, som går under navnet Liila. Og det er ikke uden grund at lampeserien bærer det navn – for Liila betyder nemlig “guddommelig leg” og når du har læst dette indlæg, så forstår du hvorfor det navn faktisk er meget dækkende.

Liila fra Nuura – En serie af loftslamper og væglamper

Lampeserien er designet af Sofie Refer, og selve lampen består af en enkel metalplade og en mundblæst glaskuppel. Det kan lyde simpelt, men når det er Nuura der sætter de to ting sammen, så er resultatet enormt elegant. I vores hall – ret beset er det en fordelingsgang med adgang til stue, kontor, køkken, gæstetoilet og de resterende værelser – har vi hængt en Liila 1 Large, som er modellen du ser på billedet herunder.

Udover at kaste et fint blødt lys – pga. den diffuser der sidder inde i kuplen – så er lampen også det første vores gæster ser. I hvert fald hvis de kommer ind af hoveddøren! Det er ikke fordi, at der er specielt lavt til loftet i vores gang, men det er alligevel rart, at have en lampe hængende, som selv mine højeste venner kan gå under, uden at være bange for, at dunke hovedet ind i den.

Lampen Liila 1 findes i to størrelser – Medium og Large – og begge modeller kan faktisk bruges både som væglampe og loftslampe. Det er godt tænkt, og det giver bare mange flere muligheder for anvendelsen af lamperne. Den lille Liila model koster 1799 DKK og den store Liila model står til 2999 DKK.

Kronen på værket er den skulpturelle Liila 12 lampe, der består af 12 glaskupler der er forbundet i et minimalistisk gitter. Lampen bærer et prismærke på 24.999 DKK og kan ligesom de øvrige lamper i serien både monteres på væggen og hænges op i loftet.

Oplev hele Liila kollektionen hos Nuura her 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *